Klara och färdiga

Hejsan hoppsan i Lingonskogen!
Terminen börjar närma sig itt slut och saker och ting ska bli klart innan sommarlovet. Denna terminen har vi fått designa våra egna stolar till en kändis. Jag fick att designa en kontorsstol till Lady Gaga, vilket lät väldigt lätt men i slut ändan ett helvette. Men tillslut blev det en stol som kunde stå i alla fall. 
I digitals skapande skrev jag i förra inlägget om att jag höll på att designa en vin box till turister i Borås. Detta blev min vinbox, blev dock inte riktigt som jag hade tänkt mig tyvärr. 
Frida har åkt till USA för att vara aoupär, så jag ville göra en liten hejdå present till henne och testade på att göra en fotopälplatta och en påse med nostalgigodis.  Min kollektion som jag visa för ett tag sedan är också helt klar, men när vi redovisade våran kollektion för varandra i klassen, insåg jag att jag inte alls lagt lika mycket tid på min kollektion som alla andra och fick ganska mycket ångest för jag vet med mig att jag kan mer än vad jag har presterat. Men men nu är det klart och det är inte långt kvar till sommarlov :D 
 

 
 
 
 
RSS 2.0